Maak kennis met Denise!

Maak kennis met Denise!

Een creatieve geest met affiniteit voor de grafische wereld. Sinds november 2018 werkzaam bij Monsterbox, maak kennis met Denise van der Knaap!

Functie: Allround medewerkster


‘Na het volbrengen van mijn opleiding als ‘Interieuradviseur’ ben ik een aantal jaar werkzaam geweest in een gecombineerde functie als commercieel medewerkster/interieuradviseur. Voor mijn werk maakte ik veel collages en bewerkte ik foto’s. Ik  merkte dat ik dit erg interessant vond en ik besloot een cursus Photoshop te volgen. Dit beviel mij zo goed dat het kriebelde naar meer. Ik schreef me in voor de opleiding ‘Creatief DTP’er’ in Rotterdam. Na het behalen van mijn diploma ben ik een aantal jaar werkzaam geweest als DTP’er. Ik had al eerder bij Argos gesolliciteerd. Zij hadden geen passende vacature en speelde mijn CV door naar EBC/Monsterbox. We kwamen in contact en hebben leuke gesprekken gehad. Een maand later ben ik begonnen bij Monsterbox. Doordat ik werkzaam ben geweest als commercieel medewerker, interieuradviseur en DTP’er, ben ik veelzijdig inzetbaar. Daarnaast ben ik erg flexibel. Ik vind het altijd een uitdaging om de wensen van de klant te realiseren in een goed product. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met mijn gezin en vrienden of sla ik een balletje op de tennisbaan. Ik vind het heerlijk om buiten te zijn, lekker uitwaaien op het strand of een wandeling maken in de natuur. Daarnaast ben ik graag creatief bezig. Onder mijn naaimachine komen geregeld creaties vandaan zoals kledingstukken, tassen en kraamcadeau ’s.’

 

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?

‘Als ik me zelf vergelijk met een fefco dan kies ik voor een 0217. Niet te ingewikkeld en toch netjes. En ik hou altijd wel van een verrassing! ‘

 

Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?

 

Contact

denise@monsterbox.nl
0174 – 643 885