Maak kennis met Pascale!

Maak kennis met Pascale!

Het commerciële gezicht van Monsterbox. Maak kennis met Pascale de Greef!

Functie: commercieel medewerker


‘Na het afronden van de HBO studie communicatie in Den Haag, ben ik bij Monsterbox terecht gekomen. Ik ben begonnen als communicatiemedewerkster, waarna ik al snel de sales in rolde. Tegenwoordig doe ik het beide. Waar ik echt goed in ben op werkgebied? Meedenken met klanten over de juiste keuze in verpakkingen/displays. Ook als dat verre van standaard is. Ik adviseer en stuur de klant graag tijdens zijn zoektocht. Daarnaast ben ik altijd op zoek naar verbetering. Van offertes maken tot het schrijven van teksten, elke dag blijf ik mezelf uitdagen. In mijn vrije tijd ben ik graag buiten in de natuur. Op het strand, in het bos, op zee of in de bergen (wintersport). En tijdens mijn creatieve buien pak ik de schilderskwast erbij. Daarnaast ontspan ik met yoga en werk ik aan mijn conditie met fitness en hardlopen.’

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?

‘Een fefco 0427, toegankelijk en vol met presentatie ideeën. ‘

Afbeeldingsresultaat voor fefco 0427

Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?

Contact

Connect op LinkedIn
pascale@monsterbox.nl
06 – 11 456 591