Maak kennis met Sanne!

Maak kennis met Sanne!

Een echte creatieveling met veel kennis over golfkarton. Maak kennis met Sanne Kuiper!

Functie: verpakkingsontwerper

‘Ik heb Industrieel Product Ontwerpen gestudeerd aan de Haagse Hogeschool en afgestudeerd in de richting productvormgeving. Via mijn afstudeerstage ben ik in de verpakkingen gerold. Tijdens mijn stage (en tevens vorige werkgever) ontwikkelden we voornamelijk luxe verpakkingen van omplakt karton die in China geproduceerd werden. Omdat de bedrijfsvoering van mijn vorige werk niet meer bij mij paste, heb ik een open sollicitatie gestuurd naar Monsterbox, waar ze toevallig net op zoek waren naar een extra ontwerper. Hier ben ik gestart voor 4 dagen in de week. Inmiddels ben ik alweer ruim 5 jaar fulltime aan het werk! Waar ik echt goed in ben op werkgebied? Mijn creativiteit loslaten op leuke en afwijkende projecten/displays voor klanten. In mijn vrije tijd ben ik hobby fotograaf, o.a. voor de band van mijn vriend. Daarnaast zwem ik een keer in de week en ontspan ik met yoga.’

 

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?

‘Een fefco 0351. Lekker veelzijdig, niet te ingewikkeld. 😉

Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?


Dit komt uit een songtekst van Ilse de Lange en geeft aan dat je zowel een individu bent als onderdeel van het (grotere) geheel.

Contact

Connect op LinkedIn
sanne@monsterbox.nl
0174 – 258 018