Maak kennis met Tom!

Maak kennis met Tom!

Een vrolijk persoon die iedereen een lach op zijn gezicht bezorgt, maak kennis met Tom van der Spek!

Functie: logistiek productiemedewerker

‘Ik ben per ongeluk bij EBC terecht gekomen. Ik solliciteerde bij Argos, maar die vonden mijn creativiteit beter bij Monsterbox passen. En ze hadden geen ongelijk. Ik werk hier inmiddels al 3,5 jaar! Wat mij onderscheid van de rest? Ik ben een energiek persoon. Het lukt mij vaak om mezelf en anderen positief te beïnvloeden en te motiveren. Daarnaast heb ik in mijn tijd bij Monsterbox veel geleerd over de machines die wij in gebruik nemen en kan ik ze momenteel wel dromen. In mijn vrije tijd geef ik wekelijks Bootcamp trainingen, produceer ik graag muziek, ben ik een gamer, geef ik in bepaalde periodes hardlooptrainingen en weet ik nog een gaatje in mijn agenda te vinden om tijd te spenderen met mijn vriendin! ‘

 

Als jij jezelf vergelijkt met een fefco, welke fefco zou je dan zijn en waarom?

‘Als ik mezelf vergelijk met een fefco, ben ik een fefco 0427. Niet te gecompliceerd, vrij normaal, maar wel netjes.’

 

Tegeltjeswijsheid: welke spreuk past bij het beste bij jou?