Packaging design

Industriële ontwerpers van creatieve en unieke ontwerpen van golfkarton

Unieke ontwerpen van golfkarton

Het aanbod van (standaard) golfkartonnen verpakkingen op het internet is groot. Maar is een standaard verpakking voor uw product wel de juiste oplossing? Bij Monsterbox ontwerpen we werkelijk alle soorten en maten golfkartonnen verpakkingen op maat. De mogelijkheden met golfkarton zijn eindeloos. Met grenzeloze creativiteit ontwikkelen wij unieke ontwerpen van golfkarton en brengen wij uw ideeën tot leven.

Wat is Packaging Design?

Packging Design is het ontwerpproces van een product verpakkingen met als doel het ​​product optimaal te beschermen, de houdbaarheid te verlengen en de verpakking aan te laten sluiten bij het product en merk. Of het nu gaat om de doos waarin uw nieuwe koelkast wordt geleverd, een diepvriesdoos voor hondenvoer, een plant die u besteld via een webshop, vrijwel elk product heeft een verpakking.

Bij Monsterbox zijn wij gespecialiseerd in het ontwerpen van verpakkingen van golfkarton. De wereld van golfkarton is enorm veelzijdig. Veelzijdig en boeiend omdat elke doos, verpakking die wij maken weer anders isDaarnaast is golfkarton 100% hernieuwbaar, 100% recyclebaar en 100% afbreekbaar. Dat maakt golfkarton één van de meest duurzame verpakkingsmaterialen ter wereld 

You are always welcome to create! 

Het Monsterbox team van industriële ontwerpers is gespecialiseerd in golfkarton. U kunt bij ons rekenen op een creatief, passend en technisch haalbaar resultaat. Onze klanten zijn tevens onze referenties. Kijk daarom ook eens op de pagina ons werk voor nieuwe ideeën en mogelijkheden of probeer en ervaar. You are always welcome to create!