Over Monsterbox

Meedenkers en makers van creatieve oplossingen

Over Monsterbox

Bij Monsterbox werken we ideeën uit in tastbare, kartonnen eindproducten. Laat u niet beperken in uw creativiteit door de productiemogelijkheden van uw huidige leverancier. Bij Monsterbox is alles mogelijk en nog snel en betaalbaar ook! Onze ontwerpers fungeren graag als sparringpartner voor al uw ideeën.

Creatieve en technische ondersteuning

Heeft u een pakkend idee of een nieuw product dat u graag zo aansprekend mogelijk wilt presenteren? Dan biedt Monsterbox uitkomst! Wij ondersteunen u zowel op creatieve als technische wijze met het concreet maken van uw idee. Dankzij de juiste soft- en hardware zorgen wij dat alles netjes past. Een digitaal  3D drukvoorbeeld zorgt voor een goed beeld, waarna we het idee in onze modelmakerij tastbaar maken.

Eigen modelmakerij

Onze klanten waarderen ons voor onze kennis en kunde, maar ook vanwege onze productiesnelheid in onze eigen modelmakerij. Heeft u een kleine run presentatieverpakkingen, beursdoosjes of een display nodig? Ook dat voeren wij betaalbaar en snel voor u uit. Wij beschikken naast de nieuwste software, over meerdere groot formaat plotters, printers en vele karton kwaliteiten. U kunt uw creatie al bestellen vanaf 1 stuk, onbedrukt of bedrukt, maar altijd van karton.

Onze werkwijze

Elk project begint met een idee. Wij ondersteunen u op creatieve en technische wijze met het uitdenken ervan. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte. Als de offerte akkoord is, starten de verpakkingsontwerpers met het technische ontwerp. Ter evaluatie ontvangt u een blanco model op maat. Vervolgens starten we de machines in onze modelmakerij en werken uw verpakking tot in de puntjes af.

Stappenplan

qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Ontwerp & model
qode-np-item
3
Evaluatie
qode-np-item
4
Productie

Team Monsterbox

Ons team bestaat uit creatieve geesten met één gedeelde passie, golfkarton. De mogelijkheden met karton zijn eindeloos. Elk project, elke verpakking is weer anders en op maat gesneden. Dat maakt golfkarton speciaal en boeiend. Wij adviseren wij u graag over materiaalkeuze, constructiemogelijkheden en productietechnische haalbaarheid.

Zien wij u snel? 

Het Monsterbox team is gespecialiseerd in packaging design. U kunt bij ons altijd rekenen op een creatief, passend en technisch haalbaar resultaat. Onze klanten zijn tevens onze referenties. Kijk daarom ook eens bij ons werk voor nieuwe ideeën en mogelijkheden of probeer en ervaar. You are always welcome to create!