Over Monsterbox

Meedenkers en makers van creatieve oplossingen

Over Monsterbox

Monsterbox is een uniek en compleet packaging design center dat diverse soorten en maten kartonnen verpakkingen, displays en POS materialen ontwerpt en maakt. Per stuk of in een kleine oplage, bedrukt en onbedrukt, maar altijd van karton.

Wij beschikken over gespecialiseerde software, meerdere groot formaat plotters en printers en hebben ruim 30 verschillende soorten golfkarton en kartonnage op voorraad. Hierdoor houden wij de lijnen kort, de kosten laag en zijn de doorlooptijden snel.

Stappenplan

qode-np-item
1
Bespreking
qode-np-item
2
Ontwerp & model
qode-np-item
3
Evaluatie
qode-np-item
4
Productie

Team Monsterbox

Wij ondersteunen u zowel op creatieve als technische wijze met het uitdenken en realiseren van al uw verpakkings- en presentatie-ideeën. Daarnaast adviseren wij u graag over materiaalkeuze, constructiemogelijkheden en productietechnische haalbaarheid.

Bent u op zoek naar een leverancier voor modellen, mockups of dummies van karton? Zoekt u deskundige adviseurs die u kunnen ondersteunen bij het bepalen van de constructie voor bijvoorbeeld een verpakking of display? Of wilt u samen met onze ontwerpers een idee uitwerken? Dan ben u bij ons aan het juiste adres!