Over EBC Monsterbox

Industriële ontwerpers van creatieve en unieke ontwerpen van golfkarton

Unieke ontwerpen van golfkarton

De mogelijkheden met golfkarton zijn eindeloos. Met grenzeloze creativiteit ontwikkelen wij unieke ontwerpen van golfkarton en brengen wij uw ideeën tot leven. Heeft u een pakkend idee dat u graag zo realistisch en aansprekend mogelijk wilt uitwerken? Dan biedt Monsterbox uitkomst.

Creatieve en technische ondersteuning

Wij helpen bij het ontwerpen en realiseren van de meest uiteenlopende ideeën. Door ondersteuning in ontwerp en uitvoering brengen wij uw idee tot leven. Dankzij de juiste soft- en hardware zorgen wij dat alles past en klopt en maken wij van uw creatieve idee een tastbaar prototype. Handig voor u om de werking en uitstraling te beoordelen. Zo komt u niet voor verassingen te staan.

You are always welcome to create! 

Het Monsterbox team van industriële ontwerpers is gespecialiseerd in golfkarton. U kunt bij ons rekenen op een creatief, passend en technisch haalbaar resultaat. Onze klanten zijn tevens onze referenties. Kijk daarom ook eens op de pagina ons werk voor nieuwe ideeën en mogelijkheden of probeer en ervaar. You are always welcome to create!