Inlay voor orchidee verpakking

Categorie
Verpakkingen
Over dit project

Onze klant wilde een inlay laten ontwerpen voor een orchidee verzendverpakking. Steeds meer kwekers spelen in op de online ontwikkelingen. Tegenwoordig kan je eenvoudig via internet een kamerplant aanschaffen en laten bezorgen. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat de plant netjes aankomt! Aan ons de taak om een stevige inlay te maken. Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. De inlay is op maat gemaakt voor de pot. Doordat de kartonnen inlay alle kanten van de pot ‘bedekt’ kan de pot niet bewegen. De inlay is door middel van inhaak lipjes vastgezet in de omdoos. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

 

Ter afronding van het project zijn de digitale technische tekeningen verstuurd naar de klant. U kunt namelijk ook alleen uw idee laten uitwerken zonder verplichting voor het vervaardigen van productiemodellen.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte verpakking of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.