Palletdisplay kunstgrastegels

Categorie
Displays
Over dit project

Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. Een vereiste van deze display was dat de kunstgrastegels met pallet en al gemakkelijk de winkel in kon. De display om de pallet moest het product laten opvallen. Vanwege het gewicht van het product, is het voor de bouwmarkt makkelijk om op de pallet direct in de winkel te zetten. De kunstgrastegels houden de display netjes in vorm doordat het product op de display ligt. Aan de onderkant van de display zitten namelijk twee flappen die de lengte van de pallet bedekken. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

 

Grafische vormgeving

De klant heeft zelf het artwork opgemaakt met Adobe Illustrator. Zij leverde het digitale drukbestand aan op onze snijtekening.

 

Productie

Deze productie is uitgevoerd in onze modelmakerij. Bekijk de productiespecificaties.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte display of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.