Promotie box telefoonaccesoires

Categorie
Promotie verpakking
Over dit project

KPN wilde graag een pilot uitvoeren in fysieke winkels. De telefoonaccessoires behorende bij een aangekochte telefoon moesten op een nette en overzichtelijke manier gepresenteerd worden aan de koper. Daarnaast was de klant op zoek naar een bewaarbox om de trays met telefoonaccessoires netjes in op te bergen. Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. Zowel de trays met uitsparingen voor de telefoonaccessoires als de bewaarbox zijn ontworpen door onze ontwerpers. De uitdaging was de telefoonaccessoires in de tray allemaal op dezelfde hoogte te krijgen. Niet alle telefoonaccessoires zijn immers even hoog en sommige zakte weg onder de inlay. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

 

Grafische vormgeving

De klant heeft zelf het artwork opgemaakt met Adobe Illustrator. Zij leverde het digitale drukbestand aan op onze snijtekening.

 

Productie

Deze productie is uitgevoerd in onze modelmakerij.

Oplage
Golftype
Bedrukking
Afwerking

: 10 opbergboxen & 40 trays
: B-golf & EE-golf & kartonnage
: digitaal print, op 70 grams vinyl – full color
: mat

Ter afronding van het project zijn de technische snijtekeningen en drukbestanden verstuurd naar de klant.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte verpakking of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.