Promotie miniatuur opzetmachine

miniatuur
Categorie
Promotie verpakking
Over dit project

Alles is mogelijk met karton, dat bewijst deze miniatuur. Wij kregen de vraag een promotie miniatuur van een nieuwe machine te maken. De miniaturen zijn aan klanten gegeven om de nieuwe opzetmachine te promoten. Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. De unieke give-away is zorgvuldig nagemaakt van het grote exemplaar, inclusief details. Aan de zijkant zijn raampjes gemaakt van doorzichtige vensterfolie en aan de achterzijde heeft de mini- opzetmachine een bewegend uitvoerpaneel. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

3D beeld van nieuwe machine :

Grafische vormgeving

Onze ontwerpers maakte in overleg met de klant het digitale drukbestand op in Adobe Illustator. Ter goedkeur is een digitale 3D tekening/drukproef verstuurd.

 

Productie

Oplage
Formaat
Golftype
Bedrukking
Afwerking

: 100 stuks
: 233 x 123 x 155 mm
: E-golf
: digitaal print, op 70 grams vinyl – full color
: mat

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte verpakking of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.