Promotie verpakking tomaten

Categorie
Promotie verpakking
Over dit project

Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. Deze promotie verpakking is op maat gemaakt voor het promoten van verschillende soorten tomaten bij potentiële afnemers. De deksel wordt teruggeklapt en dient meteen als topkaart waar extra informatie op staat. Hierdoor is de doos ook te gebruiken als verzendverpakking. Deze promotiedoos bevat een vakverdeling zodat de verschillende tomaten worden gescheiden van elkaar. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

Grafische vormgeving

De klant heeft zelf het artwork opgemaakt met Adobe Illustrator. Zij leverde het digitale drukbestand aan op onze snijtekening.

 

Productie

Gezien de gewenste oplage, is de displaydoos door onze collega’s van EBC Golfkarton bij een van onze productiepartners geproduceerd. Bekijk de specificaties.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte displaydoos of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.