Promotie verpakking cheeseballs

Promotieverpakking
Categorie
Promotie verpakking
Over dit project

Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. Het doel van deze verpakking was de 4 verschillende producten en 1 schaaltje in één verpakking netjes te presenteren. De doos werd gebruikt om potentiële klanten kennis te laten maken met het product. Door een nette positionering van de producten te kiezen en te werken met een kartonnen inlay is dit uiteindelijk gelukt. De doos heeft een langwerpige vorm gekregen, zodat er aan de binnenzijde van de deksel ruimte is voor communicatie. Zo kan er extra uitleg geven worden per product. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

 

Grafische vormgeving

De klant heeft zelf het artwork opgemaakt met Adobe Illustrator. Zij leverde het digitale drukbestand aan op onze snijtekening. Na een periode van gebruik, wilde de klant graag een extra smaak introduceren en de bedrukking veranderen. De inlay is aangepast voor het presenteren van 5 verpakkingen:

 

Productie

Oplage
Formaat
Golftype
Bedrukking
Afwerking

: 103 stuks
: 695 x 240 x55 mm
: E-golf
: digitaal print, op 70 grams vinyl – full color
: mat

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte verpakking of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.