Promotie verpakking beef brisket

Categorie
Promotie verpakking
Over dit project

In opdracht van Slow Food Masters hebben wij een promotie verpakking bestemd voor een selecte groep potentiële klanten ontwikkeld om de ‘Beef Brisket’ in te verpakken. Dit stuk vlees is exclusief en meestal niet bij een slager te verkrijgen. Belangrijk bij de ontwikkeling van deze verpakking was dat de doos een gewicht van 5 a 10 kilo moest houden. Elk stuk vlees verschilt immers in gewicht. Onze ontwerpers kozen voor een verlijmde bodemdeksel constructie. Deze constructie wint in stevigheid van een vouwverpakking. Bij het bepalen van de kartonsoort is rekening gehouden met het formaat en het te dragen gewicht. Aan de bovenzijde is een venster uitgesneden zodat de klant alvast een glimp van het (vacuüm verpakt) stuk vlees ziet liggen. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

 

Grafische vormgeving

De klant heeft zelf het artwork opgemaakt met Adobe Illustrator. Zij leverde het digitale drukbestand aan op onze snijtekening.

 

Productie

Deze productie is uitgevoerd in onze modelmakerij.

Oplage
Formaat
Golftype
Bedrukking
Afwerking

: 10 stuks
: 467 x 313 x 84 mm
: EE-golf
: digitaal print, op 70 grams vinyl – full color
: mat

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte verpakking of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.