Schaaltjes tomaten

Categorie
Schaaltje
Over dit project

Wij maken regelmatig schaaltjes met sleeves voor tomatentelers. Als de tomaten bij een nieuwe afnemer komen te liggen, wordt er meestal en schaaltje op maat gemaakt. Hierbij rekening houdend met de eisen van supermarkt. Zo ook bij dit project. Nadat het voorstel voor de conceptontwikkeling was goedgekeurd, zijn de ontwerpers begonnen met het uitwerken van de technische tekeningen. Er is uitvoerig getest met verschillende kartonsoorten en constructies om het geheel naar wens te maken. Ter controle zijn er meerdere blanco testmodellen gemaakt in onze modelmakerij.

 

Grafische vormgeving

De klant heeft zelf het artwork opgemaakt met Adobe Illustrator. Zij leverde het digitale drukbestand aan op onze snijtekening.

Ter afronding van het project zijn de technische snijtekeningen en drukbestanden verstuurd naar de klant. Bij ons kunt u namelijk ook alleen uw idee uitwerken zonder verplichting voor het vervaardigen van productiemodellen.

 

Contact

Bent u geïnteresseerd in een op maat gemaakte verpakking of benieuwd naar onze mogelijkheden? Laat het ons weten, we helpen u graag.