Superfast #3: ON/OFF, The Hidden Pack

Superfast #3: ON/OFF, The Hidden Pack

Superfast is een jaarlijks terugkerend event op het gebied van design, innovatie en packaging. Met een reeks korte, stimulerende presentaties van sprekers met ‘gezag’ in deze domeinen, wil Superfast het publiek inspireren en informeren. Superfast #3 was op 28 oktober 2016 en vond plaats tijdens de Dutch Design Week in Natlab Eindhoven.

Thema van Superfast #3 was ON/OFF, The Hidden Pack. Hoe is anno 2016 de verhouding on- en offline, welke gevolgen heeft de beweging van offline naar online op merkidentiteit en verpakkingen. Wat zijn successtories en waar gaat het mis. Clicks winnen terrein, maar bedrijven kijken ook weer meer naar bricks. Hoe ziet de toekomst er uit en hoe kan de industrie daar op anticiperen?

Pascale de Greef nam namens Monsterbox deel aan de presentatie van Jan Portheine (Kartent). Zij lichtte toe wat Monsterbox voor Kartent heeft betekent op het gebied van ondersteuning bij de ontwikkeling en het maken van modellen voor hun idee.

Andere sprekers op de Superfast #3: Reginaldo Tavares (Jacobs Douwe Egberts), Willem & Drees, Jan Portheine (Kartent) en Pascale de Greef (Monsterbox), onderzoekster Leonie van Tienen, Graham Sturt (VBAT) en anderen. Moderator is Mark Beumer.